Centre Of UWindsor Campus To Be Transformed as “Student Centre Courtyard”

Friday August 10th, 2012

Posted at 10:15am

0
0
0
Print Friendly, PDF & Email

Hello time traveller!!

This article is 2199 days old.

The information listed below is likely outdated and has been preserved for archival purposes.

Work is taking place to transform and landscape the centre of the University of Windsor campus into a more inviting pedestrian area.

The “Dean’s Corner” as it was previously called is being reconstructed into the “Student Centre Courtyard”.  It will feature new concrete walkways with coloured edges, curbs, retaining walls, new trees, flower beds, redesigned grass areas and new places to take a seat.

Contractors are also digging down to the area of the University Tunnels to better insulate them.

Work on the Courtyard is expected to be complete by August 24th.

Do You Like This Article?