Centre Of UWindsor Campus Transformed Into Pedestrian Green Space as “Student Centre Courtyard”

Tuesday August 28th, 2012

Posted at 10:30am

0
0
0

Hello time traveller!!

This article is 2986 days old.

The information listed below is likely outdated and has been preserved for archival purposes.

Work is complete after construction crews transformed and landscaped the centre of the University of Windsor campus into a more inviting pedestrian area.

The “Dean’s Corner” as it was previously was recently reconstructed into the “Student Centre Courtyard”.

It features new, extra-wide concrete walkways with coloured edges to accomodate large volumes of student traffic, curbs and sloping pavement for proper drainage (and to avoid puddles that plague students), retaining walls, new trees, flower beds, redesigned grass areas and new places to take a seat.

Do You Like This Article?